ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті дитячі пустощі закінчилися кримінальним провадженням (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    27 переглядів
    Непорозуміння між однокласниками переросло у два кримінальних провадження.

    Непорозуміння між однокласниками через втручання їхніх батьків переросло у два кримінальних провадження.

    На Закарпатті один зі школярів начебто плюнув на свою однокласницю. Дівчинка поскаржилася батькові і він, як кажуть свідки, накинувся на  хлопця на очах у вчительки і всього класу, а вже за годину і сам опинився на лікарняному ліжку.

    Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, інцидент стався у 5 класі. Вчителі запевняють, конфлікт був незначний і його майже одразу залагодили.

    "Вона сказала, що Даніель плюнув їй в обличчя. Я попросила у нього щоденник та записала, щоб його мати прийшла до школи", - каже , класний керівник Жанна Бабич.

    В цю мить до класу зайшов батько учениці, якому вона встигла зателефонувати,  й майже одразу накинувся на хлопця.

    "Схопив його за вухо та голосно почав кричати та навіть погрожувати. Він схопив його за волосся", - додає вчителька.

    Тепер уже скривджений хлопчик подзвонив своєму батькові. Той поїхав не в школу, а до військової частини, де служить майор.  

    Бійка сталася серед білого дня просто під стінами військового шпиталю. На тротуарі досі видно плями крові. Потерпілий у хірургії - у нього рвана рана чола і струс мозку.

    Побитого майора шпиталізували. Він каже -  після дзвінка заплаканої доньки прийшов до школи. Але   божиться -  її кривдника не чіпав. Взяв телефон батька, щоб з'ясувати стосунки з ним.

    Під'їхав чорний джип, з нього вийшов невідомий мені чоловік, я зрозумів, що це батько хлопчика. Я підійшов до нього і простягнув руку для привітання, але він мене зразу вдарив кулаком в обличчя. Я втратив свідомість і нічого не пам'ятаю далі", - каже батько дівчинки Андрій Синельников.

    Майор обурюється , що в школі не підтвердили, що  учня він не чіпав.  Припускає - батько дівчинки міг залякати вчителів, бо  є впливовою людиною .

    За фактом нападу на майора правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тим часом, батьки хлопчика також написали заяву у міліцію. У  сина, мовляв,  діагностували струс мозку та закриту черепно-мозкову травму.

    За скоєне обом чоловікам загрожує штраф, або громадські роботи.  Хлопчик після лікування повернеться в школу, а от дівчинку батьки думають перевести до іншого навчального закладу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору