ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці! Байкерський пікнік під Невицьким замком очікує на Вас!

    18 квітня 2024 четвер
    60 переглядів
    Закарпатські байкери проведуть закриття мотосезону 2014.

    Сьогодні з 12:00 до 17:00. У програмі: спортивні та технічні конкурси, пекучий бограч та духмяний плов та дружнє спілкування.

    Сьогодні, 19 жовтня, в Ужгороді байкери проведуть закриття мотосезону 2014.
    Збір для організованого проїзду до місця проведення заходу мотоциклісти розпочнуть о 10:00 на пл. Петефі. Одночасно, тут буде проведено збір коштів для закарпатських військових, які перебувають у зоні АТО. Захід проходитиме у два етапи. Спочатку байкери виїдуть на мотопікнік у с. Невицьке, там планують пробути з 12:00 до 17:00.

    “У програмі: спортивні та технічні конкурси, пекучий бограч та духмяний плов, дружнє спілкування та, можливо, гарна погода”, – зазначають організатори.

    Надвечір мотолюбителі повернуться в місто і продовжать святкування закриття мотосезону в одному з пабів міста. Тут відбудеться нагородження переможців конкурсів у різних номінаціях. Також, для байкерів виступлять музичні гурти “Tequila band”, “Snake City Rock”(Ужгород), танцювальні колентиви “Театр танцю “Небо” та “Сонях”, співачка Рената Штіфель та заслужений артист України Олександр Садварі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору