ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черговий вантаж гуманітарної допомоги відправився з Закарпаття на Схід (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    47 переглядів
    Найбільший район Закарпаття відправив у зону АТО 2,6 тонни "гуманітарки"

    Цього разу до збору необхідних речей активно долучились керівники навчальних закладів району, педагогічні працівники, батьки, школярі та окремі громадські організації. Завдяки їм в короткий термін зібрано чимало продуктів харчування, засобів гігієни, теплого одягу, білизни, шкарпеток, миючих засобів, кондитерських виробів, цукерок та ще багато інших речей для наших земляків на передовій.

    Керівництво Тячівської райдержадміністрації активно сприяє організації в районі благодійних заходів з метою підтримки української армії. Очільник району Петро Голубка неодноразово наголошує керівникам структурних підрозділів державної адміністрації, служб, установ та організацій району на важливості об’єднати зусилля заради допомоги нашим військовослужбовцям, що задіяні в антитерористичній операції на Сході України. Тож в районі постійно проводиться необхідна робота по збору коштів на закупку спорядження, теплих речей, засобів особистої гігієни та продуктів харчування для військових.
    Відтак, черговий вантаж гуманітарної допомоги з Тячівщини, вагою близько 2.6 тонн, днями відправлено нашим військовим в зону АТО. Цього разу до збору необхідних речей активно долучились керівники навчальних закладів району, педагогічні працівники, батьки, школярі та окремі громадські організації. Завдяки їм в короткий термін зібрано чимало продуктів харчування, засобів гігієни, теплого одягу, білизни, шкарпеток, миючих засобів, кондитерських виробів, цукерок та ще багато інших речей для наших земляків на передовій. Допомогу відправлено волонтерами та представниками громадських організацій району, безпосередньо на місце дислокації наших військових.
    Найактивніше до благодійної роботи долучились колективи Тернівської і Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Нижньо–Дубівської ЗОШ І ступеня, які зуміли залучити до даної акції майже все село, байдужим не залишився ніхто. Активно також спрацювали колективи Бедевлянської, Ганичівської, Великоугольської, Тересвянської, Новоселицької, Руськополівської, Грушівської, Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Вишоватської, Кривської ЗОШ І-ІІ ступенів та Тячівського ліцею – інтернату.
    - Відрадно, що освітянські заклади району показують приклад налагодженої роботи в підтримці української армії. Їх повинні наслідувати й інші установи та організації району. Адже на сьогодні це дуже важлива справа, від якої залежить дієздатність наших військових, які зараз захищають територіальну цілісність української держави,- наголосив Петро Голубка.
    Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору