ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбулося чергове засідання навчально-методичної ради Закарпатської облпрофради (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    76 переглядів
    Профспілки Закарпаття організовують навчання своїх активістів.

    Активно працює навчально-методична рада Закарпатської облпрофради, яку очолює заступник голови обласної ради профспілок Василь Захарець. На базі навчального центру профспілок (директор Іван Олексик) проведено її чергове засідання, на якому розглянуто цілий ряд питань профспілкового навчання.

    Заслухано інформацію про підсумки навчання профспілкових працівників і активістів в минулому навчальному році та завдання на 2014-2015 навчальний рік.  Враховуючи те, що в січні наступного року в нашій області відзначатиметься 70-річчя  Першого  з’їзду професійних спілок Закарпатської України, рекомендовано при навчанні профактиву різних галузей включати в навчальний план кожної групи лекцію з цієї тематики.

     Свої пропозиції щодо вдосконалення навчального процесу, запровадження нових форм і методів навчання, підготовки викладачів висловили члени навчально – методичної ради Тетяна Повханич, Людмила Ляпіна, Марія Петечук, Ганна Кулик. На питаннях зміцнення матеріально – технічної бази профспілкового навчального центру, його ефективного використання зупинився заступник голови навчально – методичної ради Іван Олексик. Про план випуску методичних рекомендацій на допомогу профспілковому активу  вела мову – член навчально – методичної ради Тамара Гурзан. За пропозицією голови ради Василя Захарця було затверджено тематичний план навчання  голів первинних профспілкових організацій на нинішній навчальний рік. Оскільки у цей час в більшості галузевих профспілок нашого краю проходитимуть звіти і вибори, передбачено проведення спеціальних навчальних семінарів новообраних голів профорганізацій.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    На ФОТО:

    - члени навчально – методичної ради  Закарпатської облпрофради перед  навчальним центром профспілок (ФОТО вверху).  

    - засідання навчально – методичної ради веде її голова Василь Захарець (в центрі).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору