ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Петро Голубка: Чи готові ми провести чесні демократичні вибори, залежить від нас самих

    23 квітня 2024 вівторок
    153 переглядів
    Як закарпатським політикам оминути смітник історії?

    Голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка вважає, що на сьогодні і влада і громадськість очікують від виборів 26 жовтня одного – чесного волевиявлення.

    Після революції Гідності, коли патріоти пролили кров за зміни у нашому суспільстві, ми не маємо права допустити повторення практики минулих років , коли виборців залякували, шантажували, підкуповували… Такі порушення є неприпустимі і вони повинні жорстко каратися як того вимагає закон.

    Політичним партіям чи їх лідерам, які розраховують на якість маніпуляції, чи заборонені технології слід пам’ятати, що в одну мить вони можуть опинитися на смітнику історії. В той же час і пересічному виборцю потрібно проявляти свідомість та політичну грамотність, виважено, з почуттям відповідальності за долю країни, віддавати сій голос.

    Керівник району Петро Голубка запевнив, що ніколи не дозволить використовувати адміністративний ресурс з політичною метою. І надалі захищатиме демократію в районі.

    - Чи готові ми провести чесні вибори залежить від нас самих. Найголовніше зараз не бути байдужим, виконати свій громадянський обов’язок – прийти 26 жовтня на виборчі дільниці і зробити свій правильний вибір. Адже це наш унікальний шанс змінитикраїну та життя наших людей, - наголосив Петро Петрович.

    Саме від сьогоднішнього вибору українців і від того які партії прийдуть до Парламенту залежатиме врегулювання ситуації на Сході, розвиток економіки та утвердження України в євроспільноті.

    А збоку влади буде зроблено все необхідне, щоб волевиявлення людей пройшло згідно з чинним законодавством України.

    Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору