ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спрощенці Берегівщини перерахували до бюджету 6,1 млн. грн. єдиного податку

    25 квітня 2024 четвер
    87 переглядів
    Податківці Берегівщини повідомляють.

    За січень – вересень 2014 року фізичні особи, які обрали спрощену систему оподаткування, перерахували до місцевого бюджету Берегівщини 4,6 млн грн цього податку. Це на 700 тис. грн більше, ніж у аналогічному періоді минулого року.

    Юридичні особи - «спрощенці» Берегівського району сплатили 1,5 млн грн єдиного податку. Це на 300 тис. грн більше ніж у січні – вересні 2013 року.

    Як стверджують фахівці відомства, таке зростання надходжень від «спрощенців» обумовлене не тільки законодавчими змінами, які розширили можливості підприємців і спростили перехід на сплату єдиного податку, а й підвищенням рівня культури та соціальної відповідальності бізнесу.

    Також у інспекції підкреслюють, що єдиний податок завжди був і залишається вагомим джерелом надходжень місцевих бюджетів та є серйозним важелем державного регулювання діяльності підприємців та малих підприємств, що є суб’єктами спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

    Суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні та юридичні особи можуть отримати детальну інформацію про спрощену систему оподаткування від фахівців Берегівської ОДПІ у ЦОП у м. Берегове за адресою: вул. Фабрична, 53 та за телефонами 2-35-48, 4-26-27.

    За матеріалами Берегівської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору