ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підприємці-спрощенці додали місцевим бюджетам Тячівщини більше 10 млн грн єдиного податку

    28 березня 2024 четвер
    62 переглядів
    Міндоходів Закарпаття повідомляє

    Протягом дев’яти місяців 2014 року підприємці – спрощенці Тячівщини сплатили 10,1 млн грн єдиного податку. Це на 800 тис. грн більше, ніж торік.

    Про це повідомили в ДПІ у Тячівському районі, та додали, що підприємці, котрі працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, окрім наповнення бюджету, виконують не менш важливу соціальну функцію створення робочих місць.

    «Зважаючи на потенціал Тячівщини для розвитку дрібного підприємництва та залучення інвестицій, кожен керівник територіальної громади буде зацікавлений у тому, щоб бізнес почувався комфортно. Тому наше спільне завдання – знайти той розумний баланс між інтересами держави та підприємницьких кіл, який кожній зі сторін дозволить виконувати свої зобов’язання з максимальною користю», додають співробітники інспекції.

    Довідково: на Тячівщині упродовж дев’яти місяців 2014 року підприємці–фізичні особи, котрі обрали спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів 8,5 мільйона гривень єдиного податку, а спрощенці–юридичні особи – 1,6 мільйона гривень єдиного податку.

    За матеріалами ДПІ у Тячівському районі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору