ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Смердюча каналізація тече вулицями закарпатського Перечина! (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    65 переглядів
    У Перечині — витік каналізаційних стоків на дорогу.

    На відрізку дороги по вул. Жовтнева від №131 до № 135 виявлено витік каналізаційних стоків на проїжджу частину, що постійно створює небезпечну ситуацію, особливо в осінньо-зимовий період.

    Комісією Перечинської міської ради в складі голови комісії: Віктора Цвіка – заступника міського голови та членів комісії: Юрія Мадяра – секретаря міської ради, представників Перечинського РВ (з обслуговування Перечинського та Великоберезнянського р-нів) УМВС України в Закарпатській області Марини Семйон та Оксани Сенич, було проведено обстеження і виявлено, що Курішко Степан, який проживає по вул.Жовтнева, та його сусіди незаконно спускають стічні води просто на проїжджу частину дороги, чим порушують ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм та правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».
    0_k__5275353985382-.JPG
    Комісією зроблено відповідні висновки та визначено, що жителями вул.Жовтнева дійсно порушуються норми благоустрою м.Перечин і їх попереджено про негайне усунення даних недоліків, в найкоротші терміни.
    У разі невиконання ними відповідних вказівок комісії, відповідно до норм чинного законодавства, їх буде притягнуто до адмінвідповідальності. Слід констатувати, що обочини дороги та прибудинкові території також перебувають у занедбаному стані, що говорить про те, що ми не є справжніми хазяїнами своїх обійсть .
    Чи буде колись свідомість у наших перечинців, чи так і будемо робити один одному «все на зло»?..

    Рената Яцкович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору