ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про вихід з друку статистичного щорічника "Ужгородський район 2013"

    20 квітня 2024 субота
    59 переглядів

    Головне управління статистики інформує, що вийшов з друку статистичний щорічник "Ужгородський район 2013". Пропоноване видання містить широкий спектр статистичних показників соцiально-економiчного розвитку району

    у 2013р. Інформацію подано в динаміці за ряд попередніх років, що дає можливість відслідкувати тенденції та структурні зміни в секторах економіки та соціальній сфері району. Інформація подана за окремими розділами, які містять дані про результати господарської діяльності підприємств промисловості, сільського господарства; інвестиційну та будівельну діяльність; транспорт і зв'язок; зовнішньоекономічну діяльність; торгівлю; чисельність населення; його зайнятість, доходи та житлові умови; освіту; охорону здоров'я та соціальну допомогу; культуру та відпочинок; охорону навколишнього природного середовища. Кожен розділ доповнено методологічними поясненнями та визначеннями економічних термінів. У окремий розділ виділено показники соціально-економічного становища області в цілому та в розрізі районів та міст обласного значення.
    З метою придбання статистичного щорічника "Ужгородський район 2013" просимо звертатися у відділ координації статистичної діяльності, комплексних інформаційно-аналітичних робіт та комунікацій із ЗМІ й громадськістю Головного управління статистики у Закарпатській області.

    Оксана Яковенко, заступник начальника
    відділу координації статистичної
    діяльності, комплексних інформаційно-
    аналітичних робіт та комунікацій із ЗМІ
    й громадськістю Головного управління статистики у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору