ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чиновникам Венгрии, которые дружат с Путиным, запретили въезд в США

    20 апреля 2024 суббота
    81 переглядів
    США запретили въезд шести высокопоставленным чиновникам Венгрии

    Соединенные Штаты Америки запретили въезд в страну шести чиновникам Венгрии. Это подтвердила глава налоговой службы.


    При этом сообщается, что штаты запретили чиновникам въезд по обвинению в коррупции.

    В свою очередь Илдико Вида (глава налоговой службы - ред.) отрицает выдвинутые в ее адрес Вашингтоном обвинения.

    Напомним, власти Венгрии не раз отрицали, что им известны имена шести чиновников, которым, как объявило посольство США в октябре, запрещен въезд в Соединенные Штаты.

    Стоит отметить, что этот скандал еще более обострил отношения между Вашингтоном и Будапештом, которые начали портиться в 2010 году, когда премьер-министром в Венгрии вновь стал лидер правоконсервативной партии "Фидес" Виктор Орбан.

    Напомним, 3 ноября парламент Венгрии принял закон, открывающий путь для строительства газопровода "Южный поток".


    Европа запрещает Венгрии "дружить" с Россией, а где брать нефть и газ, не говорит

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Простий чоловік, треба не йти за ними, вони вирішують свої питання, що з нами буде їм якось до одного місця. Тому мене зараз не політики дивують, а люди, як можна у то вірити, що вказують по телевізору. Та то на голову не лізе, але люди вірять(((( Або також не вірять, але як пі гіпнозом йдуть далі. Хоча я повністю не підтримую точку зору націоналістів, але я ніколи не буду брати збро. лише через те, що вони мають іншу точку зору. Я не підтримував Майдан, але у мене жодного разу не було бажання заважати людям висловлювати свої вимоги до влади, я став проти Майдану коли почали силою забирати владу, хоча, після досягнення домовленостей про перевибори, треба було зупинитися. Витьок би вже не виграв вибори ніколи. А потім не треба було йти на схід, а треба було вже домовлятися. Але, напевно, їм то не до смаку було.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знаєте, пане AXEL, того тоті люде і вийшли з відчаю на Майдан. Не кажу, ош і они вшитко робили по закону, але керуйтесь законом у "країні БЕСПРЕДЕЛУ при переділі"!!! Я, навпаки, зпочатку був проти Майдану, але поступово почав розуміти деякі взаємозвязки і однозначно за людей, які виступили проти зла. Інше діло, ош тото зло змінило свою морду і тіло, і далі весело живе і жиріє на крові людей.
    Але файно і обгрунтовано говорите і респектуву такий підхід. Нєт, ви не ватник. Фуфайк не наростає на челядникови з крови та мяса, але з мозку. З Вами бих из задоволенням і перекинув децьку дві літошньої барацковки!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я с самого початку був проти майдана бо знав ош ти дурні все просеруть, навідь то шо маєме. Зомбоящик на мене не діє...
    Знаю шо лібше не стало, тількі набагато гірше. Якщо ми уд ненькі не відвалимося (а на це щас шансів майже нема) то кращого життя небуде нам років 10, буде так само як при Кучмі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Простий чоловік, я згоден, але чому ми ламаємо усе, що зробили раніше наші батьки? Та хіба нам розум повідшибало? Коли Т,Я,К зустрічалися з Яником, я був впевнений, що вони домовляться мирно, та вони усі виявилися глупішими ніж бажають бути. Навіщо ламати те, що фунгує??? Питання між нами та РФ не у транзиті газу, або у його вартості, треба ПО ЛЮДСЬКИ вирішити все, аби було все добре для УА, для РФ, для Донбасу, для Львова та інших, хіба то так складно?
    Це я у сторону пішов. Я хочу сказати, що не треба руйнувати обидві економіки через хворобливий, у цьому випадку, патриотизм. Мета була її підняти, а зараз Яценюк та Тягнибор роблять усе, щоб відірватися від усього що повязує з РФ, навіть від позитивного, так само ми СРСР ламали, все що добре було, також , зламали, бо то наслідки комунізму...Коли ми порозумішаємо?
    У мене є друг зі Львова, він знає, що я вата, але це не заважає нам дружити. Коли почався Донбас я йому казав, що треба домовлятися. Ще не було жертв, ще не було такого падіння, він мене питав "з ким?". Я йому тоді сказав, що треба домовлятися вже з тими хто має реальну владу у регіоні, раніше можна було з ПР домовитися, щоб усім було добре. Він сказав, що це не правильно. Зараз вони змушені будуть домовлятися, але на більш поганих для українців і особисто для мене умовах. Ми всі люди, жили сторіччами разом, якось постійно вирішували проблеми, чого зараз неможна вирішити все тихо й мирно, щоб це не відбивалося на економіці. Ми самі себе загвняємо у прірву, а ЄС та США радіють, бо ми самоустраняємося.... Не треба чіпати трубу, не треба чіпати російськи товари, треба сісти за стіл. та вирішити все. Я впевнений, що Порошенко би сів за стіл, але націоналістичні сили будуть категорично проти, ось що не дає йому все врегульувати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Згоден з Вами на всі тисячу процентів. На наше нещастя іде бандитський переділ загарбаного і ще не загарбаного маєтку. Ті пси між собов ніколи ся не домовлят. Не хочу Вам того вкладати на язик, але Ви, думаю, не вата, але росіянин. А то непорівняна різниця. Тут, як Ви кажете, можемо по-людськи розмовляти. Але то не випадок тих шаленців, які гризуться не за кістки, ні, за нечувані багатства. І тому "нещастю" роду людського все рівно, що буде з Вами, зі мною, з іншими людьми ...
    Знаєте, з одного боку я дуже радий, що дожився розпаду "соціалізму", бо не бачу за тим словом нічого іншого, як жорстоку експлуатацію людини людиною (у цьому випадку на ідеологічному рівні, але за тим, знову ж таки, жадоба до влади і кращого життя).
    Наша біда у тому, що ми, якби, мусимо примкнути до якоїсь з сторін. А от тут і починається трагедія народів ....((((

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чого вони зрадники свого народу? Вони заводять трубу через свою країну, та залучають транзитні гроші до бюджету)))), а от хунта вже відсмоктує у чорного, а через рік, блище до нової зими, ще побіжить на схід, щоб відсмоктати у білого, таке собі "день і ніч" зроблять, хоча це накладно, можуть просто у дупу дати, та одночасно обслуговувати двох панів. Цей рік дасть бог ми пройдемо, що буде у слідуючому восени?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тадь тямиш, AXEL, як казав Пан наш, Іїсус Христос своїм учням?
    «Погляньте на птахів небесних: вони не сіють, не жнуть, не збирають в житниці; і Отець Ваш Небесний годує їх. Чи ви ж не багато кращі за них? Подивіться на лілеї польові, як вони ростуть: не трудяться і не прядуть; кажу ж вам: що й Соломон у всій славі своїй не одягався так, як кожна з них; коли ж траву польову, що сьогодні є, а завтра буде вкинута в піч, Бог так одягає, то чи не багато краще вас, маловіри?... Та і хто з вас, піклуючись, може додати собі зросту хоч на один лікоть?” (Мф. 6, 26-30).
    Тадь што, брате, маєме голову, руки-ноги, так же ся укрутиме, як і досі сьме жили.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зрадники свого народу і інтересів нації не потрібні ані у мухосранську. Так мавут на них давити, як і на колорадів. Теперьки, ош чорний по американським виборам відсмоктав, то, дуже надіюсь, там прийдуть до влади серйозні люди, які приймут до всіх гнид кремлядських і їх цімбору такі міри, ош ся з того посе.рут.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так поїдуть в мухосранськ в рашку

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    хто би казав сидите з голов гузицюв.а рашка вам шо зробила?роботу нашим дала .а ви лем серете а булше нич.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я казав, якщо у тебе неборе вмісто голови гузиця то мені тебе жаль, тобі пряма дорога в рашку там таких,як ти потрібно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Испугали ежа голой жопой.