ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська влада допоможе військовому містечку, яке Міноборони кинуло напризволяще (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Влада Закарпаття допоможе учасникам АТО дровами та ліками.

    Та надасть учасникам АТО дрова і ліки.

    Голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль у четвер, 6 листопада, провів нараду з представниками військових частин і силових відомств, соціальних й інших служб області. Мета – визначити, як допомогти військовому містечку у Мукачеві, де зараз перебувають передислоковані солдати, й надати їм конкретну поміч. На території занедбаної військової частини вояки мешкають у неприйнятних умовах, й обласна влада, попри те, що за об’єкт відповідають структури Міноборони, не може стояти осторонь та прагне забезпечити хоча б найнагальніші потреби.
    Керівництво області – голови облдержадміністрації Василь Губаль і облради Володимир Чубірко - вчора відвідавши містечко, вже звернулися в оборонне відомство листом з проханням покращити умови перебування солдатів; своє звернення міністрові оборони Степанові Полтораку спрямував і народний депутат України Віктор Балога. Утім, солдатам допомогти слід терміново, тому Василь Губаль і зініціював обговорення, як це зробити та дав вказівки відповідальним службам.
    По-перше, залучені сили Мукачівського міськвиконкому – для налагодження санітарних умов на території містечка. Держлісгоспи області допоможуть матеріалом для облаштування вбиралень, а соціальна служба передасть ліжка з резерву, їм же надано і вказівку відшукати ресурси для забезпечення постелями.
    До робіт з благоустрою території містечка запрошуються самі солдати, які там перебувають. Завтра під час вже других відвідин місця дислокації солдатів керівництво області конкретизує допомогу – військові повинні надати пропозиції, як покращити умови і озвучити свої потреби в деталях. Але на цей час роботи вже мають розпочатися.
    0_k__5275353985917-.jpg
    Також на нараді йшлося про допомогу закарпатським військовим у зоні АТО. Так, для них формуватиметься вантаж з дровами, деревиною для бліндажів та іншими необхідними речами. Відповідні служби шукатимуть змогу допомогти воякам й у інших потребах, про які наголошують наші оборонці і волонтери. До слова, до супроводу вантажу запрошуються саме волонтери, які повинні проконтролювати, аби всі речі потрапили саме туди, де їх чекають. Ну а просто під час зустрічі Василь Губаль і Володимир Чубірко передали структурам, чиї представники перебувають на фронті (військовим, прикордонникам і правоохоронцям) ліки, надані для потреб учасників АТО іноземними партнерами Закарпаття.
    Прес-служба Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору