ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До уваги суб’єктів господарювання Ужгородського району та м. Чоп!

    29 березня 2024 п'ятниця
    59 переглядів

    Ужгородська ОДПІ повідомляє, що 7 листопада 2014 року платники податків мають змогу отримати ключі електронного цифрового підпису прямо в Центрі обслуговування платників податків Ужгородської ОДПІ за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська, 10а.

    Нагадаємо, що для виготовлення ЕЦП необхідно подати заповнену Заяву, засвідчену підписом керівника та печаткою юридичної особи, а також підписом фізичної особи – співробітника підприємства, установи, організації, за особистими даними якої будуть формуватися посилені сертифікати відкритого ключа, до якої додаються:

    - копія 1-4 сторінки паспорта та ідентифікаційного коду фізичної особи, за особистими даними якої будуть формуватися посилені сертифікати відкритого ключа, засвідчена власноручним підписом власника паспорту;
    - документи, що підтверджують повноваження визначених у заявці осіб (протокол загальних зборів акціонерів (витяг з протоколу) або наказ (витяг з наказу) про призначення на посаду).

    До того ж, зазначимо, що встановлення особи підписувача та перевірка визначених у заяві даних здійснюється за наданими під час реєстрації оригіналами, або засвідченими копіями документів, а саме: статут (положення) юридичної особи, довідка про внесення юридичної особи до ЄДРПОУ, ідентифікаційний номер фізичної особи, паспорт фізичної особи, наказ або протокол загальних зборів акціонерів (витяг з протоколу) про призначення на посаду.

    За матеріалами Ужгородської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору