ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ну де ж ти РАТА?

    24 квітня 2024 середа
    67 переглядів
    Ратушняк характеризується зрадництвом та постійною дружбою проти когось

    Спасіння утопаючого — справа рук самого утопаючого. Саме ця народна мудрість приходить в голову коли навіюються думки про дії цьогорічного політичного утопленика Ратушняка Сергія Миколайовича. Його ж політична кар'єра скотилась з народного депутатства, грабіжного мерства в Ужгороді, до 7 тисяч (причому по всьому району) голосів на виборах депутатів Верховної ради. З такими рейтингами навіть на сільського голову не всюди пройдеш.

    Зачуявши кепське, колишній політик, а нині аквапаркіст Сергій Ратушняк, вдається до спроби самопомічно спасти свою політично-імпотентичну позицію та виплисти з багнюки електорального забуття. Так, не повелись виборці на популістську програму Сергія Миколайовича, навіть не допоміг цирковий номер з реєстрацією чотирьох Ковачів, які разом ледь набрали 3 тисячі голосів. Народ наївся клоунадою РАТИ і викинув його на смітник, а точніше, не подав руки підтримки — нехай тихенько потоне в багнюці. Саме багнюкою знаменувалась політична діяльність екс-мера, екс-депутата (повезло що «не екс-президента») і нарешті екс-політика. Всі чудово пригадують те, що «сауніст-аквапаркіст» Сергій Ратушняк постійно шукав собі політичний дах, мабуть був невпевнений у власних силах. Все починалось із партії «Громада» Павла Лазаренка. Потім була «Єдність» Омельченка, а далі пішло-поїхало - «Народна Партія Литвина», перебіжки між фракціями Верховної ради «Народна партія» «Партія регіонів» «Народовладдя», «Наша Україна» і безліч інших. Також екс-політик Ратушняк характеризується зрадництвом та постійною дружбою проти когось. З часом його політичні соратники стають йому найзапеклішими ворогами — це і Москаль і Балога, Погорєлов, Слободянюк ..... адже легше шукати причину в комусь ніж визнати власну бездарність.
    Та передбачаючи власну політичну загибель, політичний потопельник, барахкає руками, гребе в різні боки та «самодопомагаючись» пробує знайти якийсь порятунок - можливо палку, чиюсь руку, або ж спину більш сильного плавця, який спритно пропливає повз нього до великого політичного майбутнього. Фаталічно було започатковано проект «Самодопомога громадян» та її низькі рейтинги і награне піклування про мешканців міста не відновлюють довіру до РАТИ. Аж ось парламентські вибори показали високу довіру громадян до нової політичної сили «Самопоміч» яка і є тим сильним гравцем що пропливає біля нього. От і активізувалась діяльність Ратушняка по використанню даного політичного бренду для отриманні позитивних результатів на виборах до місцевих рад 2015 року.
    Та щоб не стати в калабаню у черговий раз, наш горе-політик, як лис Микита, вишуковує можливості по досягненню домовленостей з лідером партії Андрієм Садовим про створення в Закарпатській області осередку який буде підконтрольний РАТІ. А щоб не паплюжити політичну структуру своїм іменем, головою обласної організації планує призначити особистого «шута - тхеквондиста» - Павла Федаку, якому й надавити фінансування нового політичного квазі-проекту. Та чи піде Садовий на передчасту смерть свого дітища, передаючи довіру громадян нульовому політику який втратив цю ж саму довіру у цих же ж громадян. Поживем- побачим, вважає truster's blog

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Рата(крыса) яд проглотила,но выжила.Надо дозу увеличить.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Айно,на пензію.А дати йому мінімальну і платити так як вун платив.Люди чекали по тижньові ту пензію.А кидь нє,то най іде робити на ту фабрику сміття,що вун побудував.

    Картинка користувача Іван.

    Коментар: 

    ДАВАЙ РАТА ЗБИРАЙСЯ НА ПЕНЗІЮ ;)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А парик зачем снял?Кобздёл.