ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи всі школи і садочки в Ужгороді обігріваються? (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    51 переглядів

    Опалювальний сезон в освітніх закладах обласного центру розпочали вчасно, але не всі почали обігрівати приміщення однаково. Два садочки Ужгорода на сьогодні залишаються без належного тепла, адже тут працюють не котельні, а електричні каміни.

    Опалювальний сезон в освітніх закладах обласного центру стартував згідно рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Після пробних запусків котелень, та усунень при цьому певних неполадок, будівлі шкіл та дитячих садочків стали теплими. Переконатись у цьому ми вирішили, завітавши до ужгородської ЗОШ № 2. Тут директор нам повідомив, починаючи з 23 жовтня, будівля школи забезпечена опаленням на всі 100%.

    А враховуючи поміняні пластикові вікна в класах, тепло зберігається довго. Та жаль не у всіх освітніх закладах у класах тепло. Як повідомила начальник Управління освіти Ужгородської міськради, частина обладнання котельні ДНЗ№28 була вкрадена. Через це вихователі змушені обігрівати приміщення електричними камінами. Схожа ситуація трапилась і в 21 садочку. Загалом же, не враховуючи людський фактор у двох вищезгаданих садочках, ужгородські заклади освіти опаленням забезпечені. Що ж до ДНЗ №21 та 28, то роботу по відновленню котелень розпочали.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору