ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Представник "Карпатської Січі" Тарас Деяк написав заяву про вихід зі складу Ужгородського міськвиконкому

    28 березня 2024 четвер
    49 переглядів
    Тарас Деяк сьогодні покинув засідання виконкому Ужгородської міськради.

    Про написану на і'мя нового в.о. мера Ужгорода Віталія Семаля відповідну заяву про складання повноважень та вихід зі складу виконавчого комітету Ужгородської міської ради Тарас Деяк повідомив сьогодні на початку засідання виконкому. А відтак - покинув засідання, пояснивши такий свій крок протестом проти "реваншу представників учорашнього режиму зняттям Щадея з посади" та "неприйнятним для себе перебувати у виконкомі" за таких умов.

    "Минулої п'ятниці на засіданні міської ради відбувся реванш представників учорашнього режиму. Силами депутатів-регіоналів у відставку було відправлено Віктора Щадея, який був представником демократичних сил, представником, якому дав підтримку Ужгород під час Революції Гідності.

    Ні для кого не секрет, яких міських депутатів ми маємо. Майже вся міська рада того самого регіоналівського сміття, яке далі продовжує гребсти гроші і влаштовувати цирки.

    На сході зараз війна, а тут всяка гнилота продовжує ділити землю, приймати якісь хмарні рішення, які не мають жодного сенсу, замість робити реальну роботу.

    У цій ситуації вважаю для себе неприйнятним продовжувати перебувати у виконкомі, тому написав заяву про вихід зі складу виконкому міської ради.

    Зараз ми з бійцями Карпатської Січі їдемо наводити порядок на Сході - не сподівайтесь, наведемо! А потім прийдемо наводити порядок сюди. І тоді вже кожен із тих, хто тут протирає штани і набиває кишені, лежатиме у смітнику. Готуйтесь", - прокоментував своє рішення Тарас Деяк.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору