ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що полюбляють закарпатці купувати в мережі?

    28 березня 2024 четвер
    44 переглядів
    Наскільки ми залежні від Інтернету.

    На кожного жителя України припадає один підключений до Інтернету пристрій. Більшість українців, які користуються мережею, заходять до неї щодня, й особи літнього віку не виняток. Найчастіше наші люди купують онлайн авіаквитки, найрідше – харчові продукти.

    Про це свідчать результати дослідження, проведеного компанією TNS Infratest на замовлення IT-гіганта Google, присвяченого особливостям поведінки інтернет-користувачів з різних країн, у тому числі з України, повідомляє «Економіст».

    Поступово все більше українців присвячують свій час Всесвітній мережі. На кожного жителя країни припадає рівно один підключений до Інтернету пристрій. 52% українців використовують для входу в Інтернет персональний комп’ютер. Друге місце за популярністю займають смартфони з часткою 24%, а трійку лідерів замикають планшети, які залучили 7% користувачів.

    Більшість українських користувачів заходять в Інтернет щодня – 94% користувачів від 16 до 24 років; 80% користувачів 25-34 років; 70% користувачів 35-44 років; 54% користувачів 45-54 і 60% користувачів від 55 років і старших.

    Найчастіше в мережі українці купують авіаквитки – 68%, бронюють готелі – 52%, купують велику побутову техніку – 49%, телевізори – 44%, одяг – 42%, квитки в кіно – 23%, страховки – 10% і харчові продукти – 6%.

    Всього для вивчення поведінки в Інтернеті компанія TNS Infratest опитала понад 150 тисяч респондентів у 56 країнах світу. В Україні дослідження проводилися з 1 січня по 31 березня 2014 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору