ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скільки українців працює за кордоном, нікому точно не відомо

    20 квітня 2024 субота
    37 переглядів
    банки – це не ЖЕКи.

    Хтось називає цифру 1,5 мільйона, хтось говорить про три мільйони, а хтось підрахував, що всі сім. Як би там не було, практично кожна людина, яка працює за межами України, щомісяця пересилає своїй родині фінансову допомогу.

    Виходить, як мінімум мільйон українців змушені регулярно ходити в банки, щоб отримати грошовий переказ. А це означає – витратити час на дорогу, заповнення документів і, звичайно, вистояти в черзі. Крім того, останнім часом виникли ще й складнощі з готівковою валютою – вона є не в кожному відділенні. Погодьтеся, в усьому цьому мало приємного.

    На щастя, банки – це не ЖЕКи, де проблеми клієнтів нікого не хвилюють. Знайшлися фахівці, які прислухалися до побажань своїх клієнтів і вирішили максимально спростити процедуру отримання грошових переказів. Тепер для цього навіть не треба йти в банк. Наприклад, ВТБ Банк запропонував своїм клієнтам можливість отримувати перекази прямо на платіжну картку MasterCard®. Після її одноразового оформлення в будь-якому відділенні банку, гроші можна отримати, не виходячи з квартири – достатньо тільки зателефонувати в call-центр банку і повідомити необхідні відомості. І все – гроші будуть миттєво зараховані на картку.

    «Крім того, що одержувачам грошових переказів тепер не потрібно стояти в чергах біля банківських кас, послуга «Вам – гроші» пропонує клієнтам низку додаткових переваг – це можливість отримання переказу у будь-який час дня і ночі (навіть, якщо ви перебуваєте за кордоном), можливість безкоштовно зняти гроші в будь-якому банкоматі на території України і оплатити карткою будь-які товари і послуги, у тому числі – і в інтернеті», – розповідає начальник Управління пасивних, комісійних та сервісних продуктів Марина Кшиніна.

    У ВТБ Банку передбачили і спеціальні умови для тих, хто не витрачає отримані гроші до копійки, а частину їх відкладає. Тепер людині не потрібно турбуватися за безпеку заощаджень у квартирі, а можна зберігати їх безпосередньо на платіжній картці MasterCard® і при цьому отримувати ще й щомісячний дохід: 3,5% – в євро і 5% – у доларах. На відміну від депозитів, які кладуться на певний строк, гроші на картці послуги «Вам – гроші» завжди залишаються доступними клієнту.

    Ліц. НБУ № 79 від 05.10.2011 р.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору