ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До Ужгорода завітає відомий публіцист, есеїст та перекладач із Чернівців

    19 квітня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    В Ужгороді проведуть творчу зустріч з публіцистом Бойченком

    Це вже не перший візит Олександра Бойченка до Ужгорода. У 2012 році відомий український публіцист був гостем сьомого арт-фесту «Березневі коти».

    У четвер, 20 листопада, до Ужгорода завітає відомий чернівецький публіцист, есеїст та перекладач Олександр Бойченко. У великій залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф.Потушнякао 17.00 відбудеться його творча зустріч, на якій буде презентовано останні книжки автора.

    Це не перший візит Олександра Бойченка до Ужгорода. У 2012 році відомий український публіцист був гостем сьомого арт-фесту «Березневі коти». Цього разу автор презентує видання «Мої серед чужих», «Аби книжка», а також перекладенузбірку оповідань Тадеуша Боровського «У нас, в Аушвіці..», якіпобачили світ у чернівецькому видавництві «Книги – ХХІ».

    Зустріч у бібліотеці модеруватиме Андрій Любка. До міста над Ужем письменники приїдуть з Дрогобича, де 19 листопада візьмуть участь у літературно-мистецькому проекті "Друга Осінь-2014", що присвячений 72-м роковинам загибелі Бруно Шульца.

    Оксана Гаврош

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору