ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

16 ноября президент Украины Порошенко посетит Словакию

    23 апреля 2024 вторник
    29 переглядів
    Петр Порошенко посещает Словакию с рабочим визитом

    Посетить Словакию Порошенко пригласил президент этот страны Андрей Киска 27 октября текущего года. График Порошенко во время поездки не уточняется.

    Ожидается, что во время визита президент Украины примет участие во встрече Вышеградской группы, которая состоится 16 ноября в Братиславе.

    В ходе своего рабочего визита в Словакию президент Украины Пётр Порошенко намерен обсудить вопросы реверсных поставок газа.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жители Братиславы встретили Порошенко криками «фашист»

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Порошенко придет, порядок наведёт.
    http://www.youtube.com/watch?v=q3aXE7H4oqY

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти був спеціалістом по прийому пенісів в анус, є спеціаліст по прийому пенісів в анус, довічно залишишся спеціалістом по прийому пенісів в анус

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да не интересны твои мечты педика никому.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А пуцкин когда там в африку, это ж новые партнеры африканцы...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Robert Fico szlovák miniszterelnök, Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter, valamint Mihail Gorbacsov szovjet ex-elnök is bírálta az Oroszországgal szembeni szankciókat.
    Robert Fico: a világ nem így működik
    Robert Fico vasárnap a TA3 hírtelevízió politikai műsorában az ukrán válságról is beszélt. Kijelentette, Ukrajnának nem lehetnek olyan elképzelései, hogy azt az adósságot, amit a leszállított gázért Oroszországgal szemben felhalmozott, majd valaki más kifizeti. „Néha olyan érzésem van, hogy itt valaki milliárdos adósságokba keveredik, aztán azt kéri, hogy adjanak neki pénzt a hátralékok kifizetésére. De így nem működhet a világ” – mondta Fico. Hozzátette: Nem foglalkozunk idegen problémákkal!
    „Van lehetőség arra, hogy kölcsön, vagy más formában segítsünk. De ha valaki azt hiszi, hogy ha az Európai Unió pártjára áll, hirtelen tag akar lenni, és az unió meg minden problémáját megoldja, az nagyot téved. Nem tudom elképzelni, hogy valamilyen formában mi fizessük ki az adósságukat” – mondta Fico. A szlovák miniszterelnök szerint ugyan hatalmas problémát okozna, ha az oroszok teljes mértékben elzárnák a csapot, a gázszállítások korlátozásával csak bizonyos ideig fenyegethetik a Nyugatot. Ha kevesebb gázt szállítanak, akkor ugyanis a bevételeik is jelentősen csökkennek. „Azt javaslom, hogy nyugodjon már végre le mindenki, térjünk vissza a gazdasági növekedés pályájára. Törődjünk az emberekkel, és ne folyton a szankciókkal” – hangsúlyozta. Kiemelte még, hogy a Krím félsziget annektálását is mindenki elítélte, de az már egy lezárt ügy.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Попрошенко едет у киски попрошайничать.