ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Прикордонники Чопа вселяються в нові квартири

    24 апреля 2024 среда
    21 переглядів

    Вчора в закарпатському Чопі мала місце радісна подія: ключі від 20 дво- та трикімнатних квартир у нещодавно зданому п’ятиповерховому будинку отримали військовослужбовці Чопського прикордонного загону.Більшість з них чекали на власне житло по 10, а то й 15 років. Відсьогодні вони вже мають власні квартири. На спорудження будинку в Чопі витратили понад 3 мільйони гривень.

    Марія Сідак, дружина військовослужбовця з Чопа, зазначила: „Ми чекали, звичайно, на цю квартиру, бо з маленькою дитиною важко постійно винаймати житло. Та й ціни в Чопі немаленькі. Ми дуже раді, що отримали цю квартиру, будемо потихеньку обживатися”.

    Державним бюджетом на будівництво та придбання житла Держприкордонслужбі передбачено 26 мільйонів гривень. Впродовж року планується одержати 280 квартир.

    У 2006 році розпочалась забудова житловими будинками земельних майданчиків Держприкордонслужби за рахунок коштів інвесторів у Києві, Одесі, Іллічівську, Балаклаві, Ізмаїлі та Черкасах. Також планують розпочати будівництво житла для військовослужбовців у Львові, Чернівцях, Луцьку, Сімферополі, Ялті та Форосі. Заселяти людей в ці будинки планують у 2007-2009 роках, повідомляє "Закарпаття online".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору