ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Роль Ужгородщини у промисловості області

    19 квітня 2024 п'ятниця
    15 переглядів

    Велику роль в загальнообласному показнику виробництва відіграють підприємства Ужгородського району.

    За девять місяці п.р. великими, середніми та вагомими за обсягами малими підприємства району укладено договорів на виробництво та реалізацію промислової продукції на суму 2096,2 млн.грн., що становить 42,5% загального обсягу промисловості області. Із загальної суми три чверті становлять іноземні замовлення.
    Упродовж січня–вересень 2014р. підприємствами щомісячного обліку реалізовано промислової продукції на суму 3190,2 млн.грн., що складає 42,3% загального промислового обсягу області. Даний показник досягнуто за рахунок обсягів реалізації ПАТ “Єврокар”, ТОВ “Ядзакі Україна”, ТОВ “Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед”. Із загального обсягу реалізації району близько половини реалізовано за межі України.
    В обсязі реалізованої промислової продукції 69,1% припадає на підприємства машинобудування, чверть – з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.
    Обсяг реалізованої промислової продукції на одну особу за січень–вересень п.р. склав 45835,5 грн., при 5986,5 грн. – по промисловості області.

    Зоряна Добрянська–
    начальник відділу
    статистики промисловості ГУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору