ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Балога вимагає від Генпрокуратури взяти під контроль розслідування смертельного ДТП

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів
    На Ужгородщині сталося ДТП за участі п’яної жінки

    З відповідним депутатським запитом народний депутат звернувся на ім’я Віталія Яреми.

    – В терміновому порядку направив депутатське звернення на ім’я Генпрокурора з вимогою взяти на особистий контроль розслідування страшного ДТП на Ужгородщині.

    Двоє людей загинуло, жінку, яка в нетверезому стані, в буквальному розумінні, наїхала на хресну ходу, намагаються заховати від відповідальності у медичних закладах. Незалежно від того, з ким пов’язана винуватиця цього ДТП, вона повинна понести відповідальність. А якщо хтось захоче зам’яти цей злочин, ким би він не був – прізвища будуть оголошені громаді.

    З цього моменту справа на моєму особистому контролі. Справедливість має перемогти, – наголосив Віктор Балога в коментарі Мукачево.Net.

    Нагадаємо, що у суботу вночі близько 4:00 години ранку біля села Глибоке, що на Ужгородщині сталося ДТП за участі п’яної жінки.
    З 21 на 22 листопада на трасі із Ужгорода до Свято-Успенського жіночого монастиря, що в с. Домбоки Мукачівського району відбулась хресна хода.
    Як розповів Мукачево.net речник закарпатської міліції Олег Подебрій, по дорозі йшло близько 300 людей, ззаду та спереду їх супроводжували автівки ДАІ. Раптом, авто марки “Toyota Corolla” на великій швидкості доганяє колонну, збиває 49-річного ужгородця, що трохи відстав від загальної групи, і не зупиняючись летіла на ходу. На щастя авто ДАІ, що супроводжувало людей перекрило собою дорогу та прийняло удар на себе.
    Після зіткнення автівка правоохоронців перетворилася на купу металолому. Так вони проїхали ще кілька метрів зачепивши собою близько 4-5 людей.
    В результаті такого ДТП 1 людина загинула. Працівники ДАІ та люди, що потрапили під удар травмовані.
    Як розповіли правоохоронці, жінка водій була у повному “неадекваті”. Згодом було вияснено, що алкоголю у крові у неї було 1,2 проміле. Страшно подумати, що було б якби авто ДАІ не перегородило шлях п’яній жінці на авто.
    За інформацією з власних джерел за кермом автівки була лікарка з Мукачівської районної лікарні Наталія Балаж, донька очільниці Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж.
    Згодом стало відомо, що у реанімації ужгородської лікарні помер ще один учасник ходи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору