ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ФК "Зірка" — володар Кубку Берегова з міні-футболу (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    У фінальному матчі ФК «Зірка» перемогла ФК «Наполі» — 3:1.

    22 листопада завершився перший розіграш Кубку міста Берегова з міні-футболу. Всього у змаганнях взяло участь сім команд. Кубок проходив у два етапи. Спочатку відбулися матчі групового етапу, а потім раунд плей-офф.

    У півфінальних матчах зустрілися: «Наполі» — «Добровольців» та «Зірка» — «Гела». В першому півфіналі основний час матчу завершився нічиєю 1:1, тож долю переможця вирішували післяматчеві пенальті.В футбольній лотереї перемогу здобули гравці «Наполі» — 3:2.

    В іншому матчі зустрічалися чемпіон і віце-чемпіон міста Берегова з міні-футболу. В дуже напруженій боротьбі «Зірка» перемогла «Гелу» — 3:2. У фінальному матчі ФК «Зірка» перемогла ФК «Наполі» — 3:1.

    Церемонію нагородження проводив голова БМФФ Олександр Сільченко, заступник Юрій Сегляник та голова судколегії БМФФ Іштван Біров. За особистий вагомий внесок у розвиток футболу міста було нагороджено президента ФК «Зірка» Івана Войтовича. Кращим бомбардиром було визнано Юрія Поповича (ФК «Зірка») — 7 голів. ФК «Наполі» було нагороджено срібними медалями та грамотами. А переможці отримали золоті медалі, грамоти та кубок. Берегівська міська федерація футболу висловлює вдячність міському голові Золтану Бабяку у підтримці проведення кубка міста з міні-футболу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору