ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатським січовикам на "Східному фронті" необхідне підкріплення та допомога волонтерів

    29 березня 2024 п'ятниця
    52 переглядів
    Троє карпатських січовиків отримали поранення під час бою з ворогами.

    21 листопада у бійців окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ" відбулася чергова ротація. Трьох добровольців, які отримали уламкові поранення на передовій, було відправлено на стаціонарне лікування, повідомляє Голос Свободи.

    Минулий тиждень для бійців "Карпатської Січі" був дещо складним, адже довелося утримувати вже дві бойові позиції: відбивати атаки сепаратистів у Пісках та утримувати дорогу на аеропорт. Саме в районі блокпосту, який прикриває дорогу до аеропорту, було поранено одного із бійців чоти уламком ворожої міни. Ще двоє добровольців отримали поранення від розірваної гранати на розтяжці. На разі бійцям було надано медичну допомогу. Одного із поранених було відправлено на лікування до Дніпропетровська. Всі бійці є активістами громадської організації "Сокіл", члени якої продовжують воювати у лавах добровольчої чоти "Карпатська Січ" на передовій.

    Багато добровольців виявило бажання долучитися до боротьби із окупантом у лавах окремої чоти "Карпатська Січ". У зв'язку із відсутністю необхідного статусу та зброї у потрібній кількості, на разі бойовий склад чоти є обмеженим. "Ситуація на передовій динамічна. Зі сторони ворога працюють професійні коригувальники та навідники. Це лиш підтверджує той факт, що ми воюємо не із сепаратистами, а із російськими військовими. Наші бійці проявили себе мужньо. Не зважаючи на постійні мінометні та кулеметні обстріли, холод, поранення, ніхто із них не залишив своєї позиції і не підвів побратима", – зазначив командир окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ", свободівець Олег Куцин.

    Наступає зима. Тримати позиції на передовій під вітром, дощем, в мороз стає дедалі важче, адже хлопці-добровольці не мають належного теплого одягу та екіпірування. Тому бійці "Карпатської Січі" звертаються до волонтерів та усіх небайдужих із проханням допомогти придбати необхідні речі для бійців чоти. Звертатися за телефоном: 0997366707.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі