ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті звітує Мукачівська районна профспілка АПК (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів
    Ця профспілка — найбільша за чисельністю у галузі на Закарпатті.

    Мукачівська районна профспілкова організація працівників АПК – найбільша за чисельністю у галузі у Закарпатті: вона об’єднує 11 первинних профорганізацій в 16 структурах АПК Мукачівщини – усього близько 1,9 тис. членів профспілки.

    Як зазначив на звітно – виборній профспілковій конференції голова райради профспілки Михайло Гардей, в період стрімкого падіння виробництва, розбалансованості фінансово - бюджетної сфери, зниження життєвого рівня населення районна профспілка прагнула виробляти власні пріоритети діяльності, співпрацювала з владними структурами на основі соціального партнерства. З цією метою зростала роль колективних договорів, як основного механізму соціально – економічних гарантій в трудових колективах, приділялася увага питанням дотримання трудового законодавства, охорони і оплати праці, оздоровлення дітей, вирішенню нагальних проблем на підприємствах і в організаціях галузі тощо.
    В ході обговорення доповіді, в якій взяли участь учасники конференції, в тому числі заступник начальника управління сільськогосподарського розвитку Мукачівської РДА Михайло Мацола та член президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників АПК Василь Хмельницький, внесено чимало пропозицій, що стосуються покращення роботи профспілкових організацій галузі, підвищення їх ролі у відстоюванні прав та інтересів спілчан. Вони знайшли відображення у прийнятій постанові конференції.
    Головою Мукачівської районної профспілкової організації працівників АПК знову обраний Михайло Гардей.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної
    роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    На ФОТО:
    - голова Мукачівської районної профспілкової організації працівників АПК Михайло Гардей (ліворуч) та член президії обласної профспілкової організації працівників АПК Василь Хмельницький.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору