ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автобус з футболістами львівського СК “Енергія” злетів з дороги біля Ужгорода! (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Іногороднім на дорозі біля Ужгорода необхідне попередження про небезпеку

    Учора, 25 листопада, близько 20:30, на об’їзній дорозі обласного центру Закарпаття, неподалік від кордону зі Словаччиною сталася дорожньо-транспортна пригода.

    Автобус з футболістами львівського спортивного клубу “Енергія” вилетів у кювет і проїхав з десяток метрів по полю.

    На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

    На місце події для оформлення матеріалів ДТП прибула аварійна група ужгородського ВДАІ. На думку активістів “Спецконтролю” винним, очевидно, намагатимуться зробити водія автобуса, хоча, швидше всього, до аварії спричинився поганий стан дороги та дорожньої розмітки, а також відсутність дорожніх знаків, котрі б попереджали про наближення до небезпечної ділянки дороги. Як стверджують в “Спецконтролі”, місцеві водії знають про цю небезпеку та пригальмовують, спускаючись з гори. Тоді як іншогородні водії не знають про наближення небезпечної розвилки дороги і вірогідності потрапляння в ДТП.

    З 25 по 28 листопада в Ужгороді проходить XIV чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергетичних компаній України.

    Організатори змагань – команда “Кіровоградобленерго”, вирішила провести змагання з футзалу в Ужгороді. Відтак, до Закарпаття вибороти головний трофей змагань приїхали 18 колективів з усієї України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору