ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Працюєте за кордоном – отримайте довідку податкового резидента України

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Ужгородська ОДПІ повідомляє...

    З метою уникнення подвійного оподаткування з початку 2014 року Ужгородською ОДПІ видано 16 довідок про підтвердження статусу податкового резидента України.

    Відповідний документ видається органом доходів і зборів за місцем знаходження юридичної особи (місцем проживання фізичної особи) протягом 10-ти робочих днів з моменту подання письмового звернення такої особи.

    Контролюючі органи за місцезнаходженням юридичної особи (місцем проживання фізичної особи) у разі подання такою особою заяви про звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерел у зарубіжній державі або заяви про відшкодування уже сплачених податків на території зарубіжної держави за формами, затвердженими компетентним органом цієї зарубіжної держави з виконання міжнародних договорів про уникнення подвійного оподаткування на її території, зобов’язані підтверджувати статус податкового резидента на цих формах підписом начальника податкової інспекції та печаткою.

    Слід зазначити, що довідка – підтвердження статусу податкового резидента України діє в межах календарного року та потребує щорічного її оновлення.

    За матеріалами Ужгородської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору