ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Виноградівщині населенню доведеться платити більше за вивіз сміття (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Гори побутових відходів накопичилися на Виноградівщині.

    З проханням затвердити нові тарифи на вивезення твердих побутових відходів на 2015 рік до депутатів звернувся директор «АВЕ Виноградово» Адальберт Жидик.

    Він мотивував це тим, що підприємство чотири місяці працює з колосальними збитками. Відтак 37 голосами рішення було прийняте, 3 депутатів утрималось. Тарифи зросли майже на 39%. Для Виноградова ці тарифи погодив і виконком міської ради.

    Голова райради Олег Любімов повідомив, що 25 листопада «АВЕ» виграло суд у ВУЖКГ і фактично отримало дозвіл вивозити сміття з району на міське сміттєзвалище. Однак сам керівник підприємства зауважив «ГК», що ще може бути подана апеляція.

    − У селах вже катастрофа, голови сільских рад теж мають попрацювати в даному аспекті. Зробити хоча б прочистку… Зима йде, це екологічна катастрофа, – наголосила голова Виноградівської РДА Юдіта Петеї.

    На сесії також повідомили про проведення громадських слухань щодо детального плану на виділення землі під полігон. Вони відбудуться 22 грудня.

    Крім цього депутати розглянули чимало питань. Внесли зміни до бюджету, затвердили список народних засідателів Виноградівського районного суду, розглянули заходи щодо відновлення діяльності районного військового комісаріату. Також передали автомобіль РДА в сільську амбулаторію Чорнотисова, за що проголосували з другої спроби.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору