ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У волонтерів Тячівщини буде єдиний координаційний центр допомоги воїнам АТО та їхнім сім’ям

    20 квітня 2024 субота
    65 переглядів
    Тячівські волонтери створили координаційний центр.

    Для нього виділено просторе приміщення зі складом та комп’ютером, яке надали підприємці — люди доброї волі. Таким чином вони зробили свій внесок у громадський рух.

    Центр очолив активний учасник Майдану, радник голови Тячівської райдержадміністрації Богдан Колодницький. Він свого часу пройшов через війну в Афганістані, відтак керував організацією, що займалася допомогою воїнам-афганцям, тож добре розуміє потреби і біль людей, яким доводиться захищати країну на полі бою. У центрі щоденно працюватиме мати учасника АТО з цього ж району Вікторія Роман.

    Волонтери готують черговий вантаж з необхідними речами для бійців АТО. Фото надане авторомВолонтери готують черговий вантаж з необхідними речами для бійців АТО. Фото надане автором

    — До роботи долучаються всі небайдужі жителі району, і лише на громадських засадах, — сказав на відкритті Богдан Колодницький.

    Тячівські волонтери й раніше неодноразово збирали продукти харчування, воду, одяг, засоби особистої гігієни, амуніцію, медичні препарати. В багатьох поїздках на схід особисто доставляли всі ці речі бійцям. Тепер, усвідомивши важливість координації зусиль і напрацювавши досвід, волонтери звозитимуть допомогу, що надходить з населених пунктів району, до центрального складу. Тут речі будуть сортувати, розподіляти та відправляти на передову.

    Волонтерська організація також допомагатиме військовослужбовцям та їхнім рідним у вирішенні побутових проблем, отриманні послуг медичних установ, психологічній реабілітації. Для переказування грошової підтримки від громадян створено благодійний фонд «Горгани», відкрито рахунок у банку.
    Василь Бедзір

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору