ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"ILKO Gallery": Чотири історії — чотири життя!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Незвичний дует в Ужгороді проведе «Sound of the Sand».

    5 грудня в "ILKO Gallery" в Ужгороді о 19:00 відбудеться виступ Анжеліки ФУКС та Юлії МІРОНОВОЇ з крутою програмою Sound of the SAND!

    Час протікає крізь наші долоні, наче пісок. Музика днів пересипається у найнесподіваніші картини. Пісок і музика. Мелодія та образи, які оживають прямо на очах. І жодних слів.

    «Sound of the Sand» — другий етап проекту «Visual music», автором якого э відома піаністка Анжеліка Фукс. Вона зазначає: «У своєму баченні поєднання різних напрямків мистецтва я пішла далі. Тепер мені захотілось щоб картинки ожили, щоб у них з'явилась душа».
    Цією душею стануть малюнки знаної художниці Юлії Миронової, яка перетворить пісок у живу картину. «Музика задає атмосферу, підкреслює певні моменти сюжетів, пісок ілюструє настрій в образах, розповідає історію. Саме ці міркування керують мною під час роботи над сюжетами».

    Дівчата хочуть злити в єдине ціле два мистецтва так, аби вони створили щось абсолютно нове — чотири історії, які живуть у кожному із нас і стосуються вічних тем. «В кожній із них своя мораль, схована в картинках. Для мене це чергова спроба діалогу з глядачем без слів», — кажу Юлія. «Це мінливість часу, боротьба добра зі злом за душу людини, кохання та сучасне життя України», — додає Анжеліка.
    Разом на сцені дівчата виступлять вперше, тож це свого роду творчий експеримент для обох. «Це буде одна з перших моїх спроб відтворення в піску конкретного сценарію саме під живий музичний супровід, на відміну від попередніх підготованих під запис виступів».
    Яким виявиться результат злиття двох видів мистецтва ми зможемо побачити 5 грудня о 19:00 в «ILKO Gallery». Саме тоді перед кожним із нас відкриється музика піску — «Sound of the Sand».

    Марічка Черничко
    facebook.com/ILKO.Gallery
    vk.com/ILKO.Gallery
    google+/ILKO.Gallery

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору