ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чехія відкрила п’ять візових центрів в Україні: Києві, Одесі, Дніпропетровську, Львові та Ужгороді

    25 квітня 2024 четвер
    93 переглядів
    Візовий центр Чеської Республіки працює в Ужгороді на вул. Капушанська, 92

    У візових центрах прийматимуться заяви на короткострокові (шенгенські) візи. Заявники на довгострокові візи, довгострокове та постійне проживання надалі подаватимуть заяви безпосередньо у консульський відділ посольства Чеської Республіки в Україні та у Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові згідно з правилами про територіальну приналежність.

    «Започаткуванням візових центрів Чеська Республіка приєднується до традиції більшості інших шенгенських країн в Україні. З огляду на виразно більші потужності цих центрів громадяни вже не стикатимуться з проблемами реєстрації при поданні своїх заяв, а шенгенські візи можуть надаватися набагато більшій кількості (не лише) українських громадян», – наголошують у Посольстві Чеської Республіки у Києві.

    Додамо, що візові центри працюють з 8:30 до 15:30 з понеділка по п’ятницю, крім вихідних та святкових днів.

    У Києві візовий центр Чеської Республіки працює на вулиці Льва Толстого, 39, у Дніпропетровську – на вулиці Катеринославська 2, (БЦ «Босфор», 6 поверх, оф. 608»), в Одесі – на вулиці Старопортофранківська, 103а, у Львові – на вулиці. Братів Міхновських, 23 та в Ужгороді – на вул. Капушанська, 92.

    Документи для отримання чеської візи необхідно подавати до візового центру того округу, де ви прописані, нагадують у посольстві.

    До візових центрів міста Києва, Дніпропетровська та Одеси можуть подавати документи заявники, які прописані у: Вінницькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Запоріжській, Луганській, Харківській, Херсонській областях, Севастополі та Автономній Республіці Крим.

    До візових центрів міста Львова та Ужгорода можуть подавати документи заявники, які прописані у: Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору