ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Губаль знає за що спитати у міської влади Ужгорода

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    Василь Губаль говоритиме із владою Ужгорода виключно за присутності громади

    Голова Закарпатської ОДА, до якого за останні тижні не один раз надходили пропозиції від ужгородської міської влади поспілкуватися, чітко означає свою позицію: він готовий до діалогу, але лише якщо він відбуватиметься у присутності представників громадськості – відкрито і публічно.

    "Я маю про що говорити з міської владою Ужгорода і про що в неї питати.

    Це і бюджетні справи міста (до речі, зараз саме область чимало допомагає, аби в умовах недовиконання бюджету вчителі й освітяни Ужгорода вчасно тримали зарплату), і питання Водоканалу, розміщення майбутнього кладовища, виділення землі учасникам АТО (є понад ста заяв із проханням виділення ділянок, але відповіді від міста – нема), й інше.

    Утім, моя позиція незмінна: я проводитиму діалог із представниками влади обласного центру лише відкрито – за "круглим столом", у присутності представників громадськості і журналістів (якщо, звісно, їм це буде цікаво). Про будь-які кулуарні розмови, а тим паче домовленості, і йтися не може. Я поважаю настрої ужгородців і проводити діалог з тими людьми, які зараз очолюють місто, буду лише перед ними – мешканцями Ужгорода", – цитує слова Василя Губаля прес-служба Закарпатської ОДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору