ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вихованців МСРЦ “Дорога Життя” привітали концертом та подарунками (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    У медико-соціальному реабілітаційному центрі "Дорога Життя" було свято!

    Сьогодні в Ужгородському центрі, за словами його директора МСРЦ «Дорога життя» Олега Кириленка, на обліку перебуває 350 дітей та молодих людей з вадами розвитку, 70 з них – постійний контингент центру.

    Щорічно 3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день інваліда. Цей день введений Генеральною Асамблеєю ООН ще у 1992 році. Його відзначають не так для святкування, як для того, щоб нагадати кожному про те, що ми повинні постійно проявляти доброту та милосердя до людей з особливими потребами.

    Ужгородське регіональне управляння ПриватБанку привітало вихованців, батьків та вихователів медико-соціального реабілітаційного центру “Дорога Життя”. За словами директора МСРЦ «Дорога життя» Олега Кириленка, у центрі на обліку перебуває 350 дітей та молодих людей з вадами розвитку, 70 з них – постійний контингент центру.

    Свято відбувалося у незвичайній атмосфері. Особливий настрій подарували всім дитячі танцювальні колективи Ужгорода. На завершення кожен із вихованців отримав подарунок.

    ПриватБанк від щирого серця привітав всіх, хто був присутній на святі. Особливу подяку висловили батькам та вихователям за невимовний труд та терпіння.
    012_50186870-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору