ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кожному закарпатцю - путівка за регулярку!

    16 квітня 2024 вівторок
    88 переглядів
    Подарунки закарпатцям від Приватбанку.

    ПриватБанк дарує можливість кожному закарпатцю виграти подорож на суму 10 000 грн. Для цього потрібно тільки підключити регулярний платіж до картки “Універсальна”, “Універсальна Голд” чи Картки ЮНІОРА.

    Щоб робота була продиктовною та приносила задоволення, потрібен цікавий та незабутній відпочинок. Захоплюючі канікули ПриватБанк дарує кожному клієнту, котрий оплачує рахунки за допомогою регулярного платежа.
    Акція триватиме до 31 грудня 2014 року включно. Також кожен учасник може стати володарем інших цінних призів - смартфона, планшета чи фотоапарата.
    “Регулярні платежі зараз дуже популярні серед ділових та зайнятих людей, - розповідає Керівник Закрпатського РУ ПриватБанку Леся Орбан. - Підключивши таку послугу, клієнт полегшує собі життя: не потрібно контролюваи платежі, які мають бути сплачені в певний срок - це робитиме банк. Клієнту не потрібно витрачати час для відвідання відділення, стояти в черзі, при цьому квитанції отримує на e-mail або замовляєте їх в Інтернет-банку Приват24 та відділенні”.
    Для того, щоб взяти участь у акції, досить зареєструватися на сторінці reg.pb.ua. Регулярні платежі підключити дуже просто. Це можна зробити у будь-якому відділенні ПриватБанку або, не виходячи з тепленького дому чи офісу: на сайті www.pb.ua/reg, через Приват24 або за безкоштовним телефоном 3700.
    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору