ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Валерій Пацкан: "Ті, хто ллють на нас бруд, напевно, бояться сильної і чесної команди на майбутніх виборах"

    23 квітня 2024 вівторок
    73 переглядів
    Політик прокоментував звинувачення в таємних переговорах з Ледидою

    Політик прокоментував звинувачення в таємних переговорах з Ледидою

    8 грудня одне із закарпатських інтернет-видань надрукувало інформацію про те, що на ранчо «Золота Гора» відбулася зустріч Ледиди, Пацкана, Шаранича і Лунченка. Під час зустрічі вони, нібито, домовлялися про співпрацю у контрабандному перевезенні товарів з Угорщини та Словаччини.
    Інформацію прокоментував народний депутат України Валерій Пацкан:
    «Вчора інтернет-видання «Закарпаття Онлайн» опублікувало «цікаву» новину. В ній ідеться про те, що у суботу, 5 грудня, я нібито зустрічався з Ледидою, Шараничем і Лунченком на ранчо «Золота Гора» (http://zakarpattya.net.ua/News/133111-Na-rancho-Zolota-hora-zbyralysia-Ledyda-Patskan-Lunchenko-i-Sharanych).
    «За інформацією Закарпаття онлайн з джерел в правоохоронних органах, йшлося про координацію співпраці по контрабандному перевезенню товарів з Угорщини та Словаччини. Дивіденди від неї, в обмін на забезпечення "кришування" та координацію зусиль щодо боротьби зі спільними політичними опонентами, отримуватимуть і представники політичних сил, що представляють президента України Петра Порошенка та прем'єр-міністра Арсенія Яценюка» - йдеться у повідомленні.
    Так от. По-перше, 5 грудня – це п`ятниця, а не субота. При написанні подібної маячні пораджу працівникам видання бути трохи уважнішими.
    По-друге, 5 грудня я перебував у Києві, де був присутній на засіданні Комітету з питань прав людини, нацменшин і міжнаціональних відносин.
    В Ужгород прибув пізно ввечері – о 21.15. Доказ – посадковий квиток, який додаю нижче. На ньому чітко видно, що о 19.15 я тільки відправлявся зі столиці. Це означає, що, я фізично не міг бути на зустрічі, про яку пише видання.
    По-третє, я б нізащо не погодився брати участь у якомусь «контрабандному перевезенні товарів з Угорщини та Словаччини», «кришуванні» цих процесів тощо. Ніколи не був замішаний у кримінальних схемах. Як громадянин і народний депутат, боровся і буду боротися за реформування судової системи, щоб злочинці несли повну відповідальність за вчинене і не змогли підкупити «потрібних людей».
    Останнім часом на представників партії «УДАР» ллється чимало бруду. Думаю, це через те, що деякі політичні сили відчули сильного опонента на майбутніх місцевих виборах.
    Врешті-решт, я вважаю неприпустимим для засобу масової інформації поширювати подібний наклеп. Тож звертаюся до видання «Закарпаття онлайн»: не публікуйте маячню, котрою собі ж завдаєте шкоди. Інформація, яку ви надрукували – черговий доказ того, що працювати чесно, об`єктивно і неупереджено вам не під силу.
    Якщо у цього видання ще залишилися читачі, котрі йому вірять, після подібних матеріалів навіть вони можуть відвернутися.

    З повагою, народний депутат Валерій Пацкан».
    0_k__527535398658472-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Слуги народу літають на роботу виключно на літаках. За ефективність їхньої роботи їм положено добиратися до роботиу максимум в плацкартному вагоні.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пацкун,а что на тебя грязь лить,если ты сам в дерьме по самые немогу,а расскажи ка ты нам как ты на Парасюка гавкал и что хорошего для страны Потрох сделал? Одна гнусная ложь и воровство от вас,чепушилы вы наши,а об твоём хозяине дебильном боксёре Витальке и говорить не приходится