ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дороги на Свалявщині вкриті глибокими ямами, об’їхати які просто неможливо (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    25 переглядів
    Їздити між Керецьками та Березниками майже неможливо.

    Шість кілометрів бездоріжжя. Їзда по дорозі, яка сполучає два Свалявські села Керецьки та Березники вже не один рік для місцевих водіїв справжнє випробування. Тутешні кажуть, ям тут більше, ніж асфальту

    Та нарешті навесні гроші на ямковий ремонт виділили, щоправда, до робіт приступили лише на початку жовтня. До кінця року автошлях обіцяють залатати.

    Від села Керецьки до Березників хоч відстань і невелика, та все ж, аби до нього доїхати потрібно чимало часу, багато нервів, а інколи дорога сюди влітає в копійчину. Всьому виною жахливий стан дорожнього покриття. Асфальт вкритий глибокими ямами, об’їхати які просто неможливо, кажуть тутешні водії.Хочця дорога і є на карті, назватиїїавтошляхомязик не повертається, кажутьмісцеві. Не ремонтувалиїївжебільше 5 років. Автівки за цей час дорогу повністюрозбили. А зараз їзда по нійрозбиваєавтомобілі.Надія на те, що шлях врешті-решт відремонтують, у жителів села з’явилась цього року навесні. Гроші на ремонт 6-ти км дороги виділили.Однак гроші надійшли лише восени. На початку жовтня до ремонтнихробіт таки приступили. Півкілометра дороги вже залатали.Хоч коштів вистачить лише на ямковий ремонт, місцеві і цьому раді. Сподіваються, що роботи закінчать ще до снігопадів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору