ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підприємці Мукачівщини сплатили понад 34 млн грн єдиного податку

    25 квітня 2024 четвер
    76 переглядів
    Міндоходів Закарпаття повідомляє...

    Надходження таких коштів забезпечили платники єдиного податку, що стоять на обліку в Мукачівській ОДПІ, у січні-листопаді поточного року. Ними сплачено до місцевих бюджетів понад 34 млн 596 тис. грн.

    Юридичні особи – платники єдиного податку спрямували до місцевих скарбниць 8 млн 919 тис. грн цього податку. Суб’єкти підприємницької діяльності - фізичні особи, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, забезпечили надходження в сумі 25 млн 678 тис. грн.

    Більшість «єдинщиків», як фізичних, так і юридичних осіб, сплачують податок до бюджету міста – 24 млн 231 тис. грн. Платники, що сплачують єдиний податок до бюджету Мукачівського району, сплатили 10 млн 366 тис. грн.

    Нагадуємо, що з 2014 року платникам податків, які обрали спрощену систему оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку не видаються, адже з 1 січня 2014 року набрали чинності відповідні законодавчі зміни. Тепер, замість свідоцтва зареєстрований платник може безкоштовно, у центрі обслуговування платників, отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку. Діятиме витяг до внесення змін до Реєстру.

    За матеріалами Мукачівської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору