ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські ЦОП надали майже 200 тисяч послуг з початку року

    16 квітня 2024 вівторок
    66 переглядів
    Міндоходів Закарпаття повідомляє

    У роботі 10 Центрів обслуговування платників у Закарпатській області задіяні 86 працівників. Протягом 11 місяців у ЦОП було надано 199 500 адміністративних послуг. В середньому кожен із працівників центрів обслуговування при податкових інспекціях надав громадянам та суб’єктам господарювання 2 320 послуг.

    Найбільш популярними адміністративними послугами в області залишаються видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. З початку 2014 року видано 72 700 таких реєстраційних номерів.

    Разом з тим, рекомендуємо громадянам економити свій робочий час, користуючись електронними сервісами. На веб-порталі територіальних органів ДФС у Закарпатській області (http://zak.sfs.gov.ua) розміщено ряд електронних послуг, завдяки яким платники податків можуть отримати будь-яку необхідну інформацію.

    Зокрема, для комфортного звітування на веб-порталі розміщені електронні сервіси «Електронна звітність» та «Електронний кабінет платника податків». Вони дають можливість сформувати та надіслати до ДФС податкову звітність, перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про терміни сплати податків тощо.

    Також на веб-сайті можна скористатися наступними електронними сервісами:

    - «Реєстр платників ПДВ» – щоденно оприлюднює інформацію про реєстрацію платників ПДВ.

    - «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» – допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який, можливо, не є платником ПДВ, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та інше.

    - «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» (ЗІР) – допоможе розібратися у податковому, митному та законодавстві про єдиний соціальний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

    - «Анульована реєстрація платників ПДВ» – надає можливість отримати інформацію про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.

    - «Пульс» – платники податків мають можливість цілодобово повідомляти про неправомірні дії або бездіяльність працівників служби.

    - «Декларування on-line» – надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді.

    - «Реєстр страхувальників» - інформація про взяття на облік платника ЄСВ, його реєстраційний номер та клас професійного ризику.

    Також на веб-порталі розміщено сервіси «Митна статистика», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Електронна митниця», «Адреси масової реєстрації».

    Відділ комунікацій Головного управління
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору