ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вибухонебезпечний предмет знайшли на закарпатському сміттєзвалищі (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    67 переглядів
    На сміттєзвалищі на Іршавщині виявлено гранату.

    Сьогодні вранці до чергової частини Іршавського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника відділу з питань цивільного захисту населення Іршавської РДА про те, що ним отримано інформацію від невідомого громадянина, що на сміттєзвалищі с.Дубрівка виявлено предмет, схожий на гранату Ф-1.

    На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу міліції на чолі з начальником райвідділу Мироном Черничком.

    Як з′ясували правоохоронці, гранату знайшли громадяни, які працюють на сміттєзвалищі. Правоохоронці допускають, що хтось із мешканців району небезпечну знахідну тримав у себе вдома, а далі вирішив її викинути на сміття.

    Правоохоронці огородили смітник та виставили на місці виявлення вибухонебезпечного предмету пост.

    Як розповіли фахівці, від вологи, довгого перебування у смітті, від невеликої іскри чи удару граната могла вибухнути. Саме тому при виявленні вибухонебезпечних предметів (а їх наразі може бути привезено зі Сходу чимало) до них не варто торкатись - це дуже небезпечно. Тож місце знаходження вибухонебезпечних предметів слід відразу ж обгородити й нікого туди не допускати. А далі слід повідомити про небезпечну знахідку в міліцію.

    Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору