ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На екскурсію до іршавських міліціонерів завітали гімназисти (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    75 переглядів
    Правоохоронці Іршавщини приємно вражені, що діти самі йдуть до них.

    За останній час це вже четверта екскурсія дітей до Іршавського райвідділу міліції. Правоохоронці приємно вражені, що до них йдуть діти самі, їх цікавить робота міліції.

    Цими дня виявили бажання познайомитись із роботою Іршавського райвідділу міліції учні Іршавської гімназії, а саме члени Верхової Ради при гімназії. До цієї Верховної Ради входять учні, які навчаються на відмінно і є учасниками та призерами багатьох шкільних олімпіад.
    Рівно о 10.00 год. весела компанія гімназистів у супроводі вчителів зібралась біля школи і вирушила до міліції.
    Прибувши до Іршавського райвідділу, гості опинились на подвір′ї, де знаходяться службові та спецавтомобілі. На порозі їх зустрів начальник відділу кримінальної міліції в справах дітей майор міліції Василь Волошиновський.
    Першим етапом їхньої подорожі стала чергова частина, де гімназистам оперативний черговий Дмитро Антол розповів про роботу чергової частини, як саме потрапляють дзвінки та повідомлення громадян, яким потрібна допомога працівників міліції. Саме від грамотно скоординованих дій чергового та працівників слідчо-оперативної групи залежить розкриття злочинів по гарячих слідах.
    Минувши загратовані двері, де знаходиться ізолятор тимчасового тримання, діти пройшли до кабінету начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Черничко.
    Мирон Васильович розповів гімназистам про роботу міліції, про затримання злочинців, розкриття злочинів та яке покарання можуть понести неповнолітні у разі скоєння злочинів. З цього приводу між дітьми та правоохоронцями виникла справжня дискусія.
    Та найбільше враження на гімназистів справили спецзасоби, якими користуються правоохоронці. Бажаючі мали можливість одягнути на себе бронежилет, шолом та відчути себе у ролі справжнього правоохоронця.
    Багатьох цікавило, як ніс службу в зоні АТО начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Василь Волошиновський, який нещодавно звідти повернувся. Гімназисти запитували, який у нього був бронежилет, чи такий самий, як вони оглядають. Начальнику райвідділу довелось навіть витягнути захисну пластину і показати присутнім, щоб вони впевнились у справжності бронежилета...
    Наостанок діти завітали до актового залу, де їм розказали про права та обов′язки неповнолітніх.
    Візит до міліції у гімназистів викликав безліч вражень, якими вони ділилися, виходячи з райвідділу. Можливо, у майбутньому хтось із них обере професію правоохоронця.

    Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС
    012_50186925-1.jpg
    012_50186925-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору