ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Губаль ініціює "круглий стіл" стосовно виділення землі учасникам АТО та загалом щодо справ Ужгорода

    20 квітня 2024 субота
    58 переглядів
    Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль.

    Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, коментуючи ситуацію із землею для учасників АТО, повідомив, що скликає на середу велику нараду за участі представників Держземагентства в області – для того, аби в деталях розібратися, з чим край має справу стосовно можливостей виділення ділянок.

    Керівник області поінформував, що різні адміністративні одиниці краю отримують заявки про виділення землі учасникам АТО і в більшості райони й міста області справляються з цим питанням – знаходять вільні території і займаються оформленням; найбільше проблем – в обласному центрі. Відтак саме Ужгород і потребує уваги. У той же час голова ОДА акцентує: зрозуміло, що саме обласний центр і має найбільше навантаження – як столиця краю, й часто по землю в міськраду звертаються і люди, які не проживають в Ужгороді.
    "Я підтверджую намір обласної влади допомогти в цьому питанні і разом зі службами посприяти у вивченні можливостей міста для виділення землі учасникам АТО. Знаю, що вільна земля в Ужгороді є й ще раз закликаю міську владу поставитися до цього питання відповідально" – каже Василь Губаль.
    Керівник області додав: "Також я ініціюю і, так би мовити, "ширший" "круглий стіл" щодо справ Ужгорода. Ми всі – закарпатці, і не можемо ігнорувати життя обласного центру, те, чого він потребує. Питань, які варто обговорити (а робитимемо це винятково відкрито і публічно) – чимало. Запрошую до цього нинішнє міське керівництво. А вже у середу обговоримо справи із землею – звісно, не лише Ужгорода, а й усіх районів, у тому числі і ситуацію із розпаюванням, тощо".
    Ініційовану головою ОДА зустріч стосовно справ обласного центру заплановано провести також до кінця цього тижня. Василь Губаль готовий зустрітися з представниками Ужгородської міської ради за "круглим столом", аби розглянути перспективи не лише земельних чи господарчих справ, а й певних проектів, спільних для міста й області, в тому числі довгострокових, а також ситуації із Водоканалом.
    Прес-служба Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору