ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський самогубець зробив крок із даху багатоповерхівки...

    20 квітня 2024 субота
    41 переглядів
    24-річний ужгородець покінчив життя самогубством.

    В минулі вихідні близько 10-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що біля однієї з багатоповерхівок по вулиці М.Заньковецької ним констатовано смерть невідомого чоловіка.

    На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили особу померлого, ним виявився 24-річний місцевий мешканець. За попередньою версією встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок того, що він вистрибнув з даху дев′ятиповерхового будинку. Тіло померлого оглянув судово-медичний експерт. Інших ознак смерті, крім тілесних ушкоджень, отриманих при падінні з висоти, на тілі небіжчика виявлено не було.

    Зі слів близьких померлого, в листопаді місяці молодий чоловік був госпіталізований до Закарпатського обласного наркологічного диспансера у зв’язку з неадекватною поведінкою внаслідок зловживання психотропними речовинами. Після чого був переведений на лікування до психіатричного відділення, де йому був поставлений діагноз - гострий психорозлад.

    Тіло небіжчика направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті. Правоохоронці з'ясовують обставини і мотиви самогубства.

    Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору