ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Правоохоронці відпрацьовують населені пункти Іршавського району (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    Іршавська міліція бореться з валютниками та шукачами металобрухту.

    Працівники Іршавського райвідділу міліції вже у багатьох населених пунктах району провели низку оперативно-профілактичних заходів. Основною метою такого відпрацювання стало попередження скоєння правопорушень, від яких найчастіші потерпають іршавчани.

    Як повідомив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, правоохоронці спрямували свої зусилля передусім на профілактику скоєння кримінальних правопорушень та порушень адміністративного законодавства. Зокрема, звернули увагу на припинення незаконних валютних операцій, незаконних оборудок з металобрухтом. Також виявляють водіїв, які скоюють грубі порушення правил дорожнього руху.
    Дільничні інспектори міліції притягнули до адміністративної відповідальності за різні правопорушення 28 осіб, із яких 12 - за порушення правил дорожнього руху. Також працівники міліції перевірили на дому 42 особи, які знаходяться на різних профілактичних обліках, 41 власників зброї, 15 станцій технічного обслуговування та 2 пункти прийому металобрухту.
    Працівниками відділу по боротьбі з економічними злочинами виявлено на ринках району 4 осіб, які проводили незаконні валютні операції. Їх притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.162 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил про валютні операції), за що передбачено штраф від 30 до 44 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.
    Окремо економічна служба провела рейд по виявленню осіб, які займаються незаконними операціями з металобрухтом. Зокрема, мешканець с.Дубрівка перевозив на власному автомобілі металобрухт, на який він не зміг пред′явити працівникам міліції відповідні документи. Його притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.164-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення законодавства, що регулює здійснення операцій з металобрухтом), де передбачено покарання у вигляді штрафу від 20 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією металобрухту, а також грошей, отриманих від його реалізації.
    Під час рейду правоохоронці задокументували трьох власників автомобілів з номерними знаками, які не належать цим транспортним засобам. На даний час автомобілі знаходяться на штрафмайданчику райвідділу, проводиться перевірка.
    Як зазначив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, подібна робота буде продовжена правоохоронцями й надалі в інших населених пунктах району.

    Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС
    0_k__527535398658747.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору