ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Оперативники міста над Латорицею затримали "гостей" із Сум! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Тріо "гастролерів" затримала міліція Мукачева.

    Трьох молодиків віком 21 та 22 роки, які вночі обікрали магазин у центрі Мукачева,затримали мукачівські працівники карного розшуку. Всі юнаки раніше судимі, один з них близько 5 років відсидів за гратами.

    Зранку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину по вул.Достоєвського у м.Мукачеві.
    Власниця повідомила, що з магазину викрали гроші (близько 3000 доларів, 1000 Євро, більше 1200 гривень), золоті вироби власниці (7 найменувань), ноутбук і товар: годинники, сувеніри та ін. Також жінка повідомила, що магазин обладнаний сигналізацією та камерами відеоспостереження.
    Оглянувши місце скоєння злочину, правоохоронці вилучили сліди взлому, взуття та найголовніше - запис з камер відеофіксації.
    За кілька годин працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Сергій Машіка, Іван Мигович та Володимир Зовдун затримали зловмисників у м.Ужгороді, неподалік автобусної станції. Всі троє юнаків - приїжджі.
    Як розповіли згодом самі затримані, зранку вони приїхали потягом до м.Мукачева, нібито на екскурсію. Того ж дня винайняли житло у спальному мікрорайоні міста - «Росвигові». Вдень гуляли містом, а вночі вирішили обікрасти один із місцевих магазинів. Двоє юнаків залишилися у квартирі, третій ломом виломив вхідні двері, проник до магазину і майже 20 хвилин там «хазяйнував». З усім краденим повернувся до квартири. Зранку всі троє поїхали до Ужгорода, запакували речі до коробок і поштою відправили до рідного міста - Сум.
    Уже за півгодини злодії були затримані мукачівськими правоохоронцями. Коробки з викраденими речами вилучили з поштового відділення, а спритників запросили до міського відділу для дачі пояснень.
    Відомості про подію слідчий міського відділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням). Крадені речі вилучено. За даним фактом проводиться перевірка.

    Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

    0_k__527535398663988-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору