ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За одну ніч у Берегово викрадено іноземні номерні знаки з 9 автомобілів!

    16 квітня 2024 вівторок
    85 переглядів
    "Угорські" номери крадуть з автівок у закарпатському Берегові.

    Як стало відомо, за кілька днів до Берегівського райвідділу міліції із заявами звернулися 12 мешканців Берегівщини, які повідомили про викрадення номерних знаків з їх автівок. Лише за одну ніч в різних кінцях міста було викрадено номерні знаки з 9 автомобілів.

    Всі авто були припарковані на вул.Корятовича та вул.Мужайська біля багатоповерхівок та по вул.Мукачівській на узбіччі дороги.
    Усі дев'ять номерних знаків іноземні — Угорської Республіки.Знявши номери, крадій залишав повідомлення власнику з номером мобільного телефону, за яким можна було "викупити" викрадені номерні знаки. Коли потерпілі телефонували на вказаний номер, зловмисник називав суму викупу — 1000–2500 гривень.Міліція рекомендує залишити свою машину в гаражі або на огородженому подвір’ї чи автостоянці, а також подбати про надійне кріплення номерних знаків.Також берегівські правоохоронці просять постраждалих власників авто не поспішати виплачувати кошти за вкрадені номерні знаки.
    Адже у більшості випадків — номери не повертають, а просто викидають десь поруч. Наприклад, вісім номерних знаків, викрадених у нашому місті, вже знайдено неподалік від місця злочину.Нагадаємо, що подібна ситуація з крадіжками автономерів в Берегові вже була минулого року - у жовтні. Тоді крадіжки номерів переважно відбувалися у нічний час доби, приблизно з першої по четверту години. Злочинці обирали автомобілі, що були припарковані на темних вулицях, дворах тощо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору