ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль прозвітував журналістам за перші 100 днів роботи (ВІДЕО)

    18 квітня 2024 четвер
    72 переглядів
    Сто днів Василя Губаля на посаді губернатора Закарпаття.

    Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль звітував перед представниками ЗМІ. Керівник області каже, хотілося б за 100 днів на посаді голови ОДА зробити значно більше, ніж виконав. Він розповів журналістам про основні проекти, які планує реалізувати в області, перш за все програму енергоощадження, яка передбачає переведення бюджетних закладів на альтернативне опалення.

    Минуло 100 днів з моменту, як Василь Губаль приступив до обов’язків голови Закарпатської ОДА. Результат роботи оголосив журналістам у неформальній обстановці – за круглим столом.

    Представники ЗМІ цікавились, з якими труднощами зіткнувся Василь Губаль на новій посаді. Голова ОДА каже, рік видався нелегким, сподіватись, що наступний буде легшим, не варто, адже країну чекає рік реформ. Децентралізація влади – першочергове завдання. Медицина, освіта, теж підпадають під реформування, сьогодні 13 медичних закладів будуть на фінансуванні області. А це немалі витрати. Каже, не за горами і страховова медицина.

    Поцікавились журналісти й питанням забезпечиння військових , що сьогодні перебувають на сході в зоні АТО. Пообіцяв взяти питання забезпечення на контроль. А на завершення голова ОДА розповів про плани на майбутнє.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости