ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські ЗМІ отримають підтримку обласної влади

    24 квітня 2024 середа
    36 переглядів
    На Закарпатті прийняли Програму підтримки ЗМІ та розвитку інформаційної галузі.

    Депутати облради на пленарному засіданні сесії, яка відбулася 30 грудня, прийняли Програму підтримки засобів масової інформації та розвитку інформаційної галузі на 2015 – 2017 роки.

    Необхідністю затвердження цієї програми, йдеться в документі, є утвердження свободи слова; розбудова якісного інформаційного простору; створення належних умов для висвітлення в засобах масової інформації соціально-економічного життя області, діяльності органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, побудови громадянського суспільства, культурного і спортивного життя краю; здійснення заходів, пов’язаних з проведенням конференцій, засідань за круглим столом, брифінгів, прес-турів, фестивалів, соціологічних та наукових досліджень, моніторингу засобів масової інформації, проведення конкурсів серед засобів масової інформації на кращі публікації, теле- та радіопрограми, відзначення ювілеїв газет, радіо і телебачення, професійних свят журналістів, працівників радіо і телебачення; висвітлення діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в друкованих та електронних засобах масової інформації; надання фінансової допомоги обласній організації Національної спілки журналістів України.

    Реалізація Програми сприятиме розбудові якісного інформаційного простору та створення належних умов для висвітлення в засобах масової інформації соціально-економічного життя області, діяльності органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, побудови громадянського суспільства, культурного і спортивного життя краю.

    Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету, а це у 2015 році – 750,0 тис. грн., 2016 році – 750, 0 тис. грн., 2017 році - 800, 0 тис. грн.

    Прес-служба Закарпатської облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору