ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нова "родзинка" столиці Срібної Землі. Якою вона буде?

    20 квітня 2024 субота
    74 переглядів
    На Різдво в Ужгороді освятять новий пам’ятник.

    Про це дізнаємося у понеділок, на урочистій церемонії відкриття в обласному центрі Закарпаття нового пам’ятника.

    Нова окраса Ужгорода, яка розміститься у сквері навпроти Кафедрального собору, виконуватиме для міста ще одну важливу функцію, зберігаючи спокій Замкової гори. Тут встановлено потужну систему відеонагляду, спостерігати за даними якої зможуть правоохоронці.

    Фундатор скверу дипломат і громадський діяч Ален Панов пояснив: «Рівень побутової культури в суспільстві – не надто високий. Доволі частими явищами є прояви вандалізму, порушень правил благоустрою тощо. Виходячи з цього, ми мусили комплексно вирішити питання забезпечення безпеки нового скверу. Системи цілодобового відеонагляду, охорона – окремі складові стратегії захисту. З іншого боку виникла можливість виконати ще одну соціальну місію – за допомогою встановленого обладнання міліція матиме змогу в онлайн режимі контролювати ситуацію на одній з центральних площ міста, запобігаючи злочинності та проявам асоціальної поведінки».

    Конструктивна допомога закарпатської міліції на чолі з Сергієм Шараничем у охороні скверу – гарний приклад для наслідування, - вважає ініціатор спорудження скверу А. Панов.

    Освячення пам’ятника Марії Терезії відбудеться у понеділок, 5 січня, о 12.00.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору