ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Наталія Товтин очолює профспілку працівників культури Закарпаття вже 20 років! (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    116 переглядів
    У Наталії Товтин — ювілей. Вітаємо!

    Понад 35 років працює в профспілках нашого краю голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури, член Ради Федерації профспілок України Наталія Товтин. Більше 20 років очолює вона обласну галузеву профспілку.

    З багатьох позицій обком профспілки працівників культури є лідером серед галузевих профспілок області. Спільно з управлінням культури облдержадміністрації (начальник Юрій Глеба) у галузі укладено Колективну угоду, всі працюючі стовідсотково охоплені колективними договорами. З ініціативи профспілки проводяться галузеві спартакіади, футбольний турнір серед команд засобів масової інформації до Дня журналіста пам’яті відомих закарпатських футболістів Карла Олага і Дмитра Калинича, виплачуються стипендії дітям - сиротам та дітям з малозабезпечених сімей, які навчаються в Ужгородських коледжі культури і мистецтва та музичному училищі
    ім. Д. Задора. Літній оздоровчий табір «Гармонія» для творчо обдарованих дітей, засновниками якого є управління культури ОДА і галузевий обком профспілки, у 2014 році нагороджено відзнакою Федерації профспілок України у номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей».
    Наталії Товтин присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України», її нагороджено нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака». Вона також отримала приз Федерації профспілок України у Всеукраїнському конкурсі «Краща жінка – профспілковий лідер року».
    Цієї зимової пори голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Михайлівна Товтин відзначила свій ювілейний день народження.
    Керівники закладів і установ культури та мистецтва, профспілковий актив, колеги по роботі високо цінують її багаторічну активну роботу в профспілках, постійну турботу про захист соціально-економічних прав та інтересів спілчан, утвердження духовності, справедливості, людяності.
    Зичимо Вам, шановна Наталіє Михайлівно, міцного здоров’я, бадьорого настрою, безмежного щастя, добра, невгасаючої життєвої енергії, наснаги, сил і творчого натхнення, поваги та любові від близьких та рідних! Хай найкращі перлини людських стосунків – любов, взаєморозуміння, злагода та щира повага оточуючих завжди зігрівають та наповнюють життєдайною силою Ваше життя!

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору