ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Закарпатець" із вінницькою пропискою став чемпіоном України з лижних перегонів

    25 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    Лижна першість України пройшла за участі представників Закарпаття

    На спортбазі «Тисовець» у Карпатах пройшов чемпіонат України з лижних перегонів.

    У спринтерській естафеті на 1600 м Іван Білосюк із Рахівщини та Олег Йолтуховський із Вінницької області, який за угодою виступає за наш край, стали чемпіонами. Інша наша пара в складі Мирослава Білосюка й Володимира Лазорака фінішувала четвертою. В спринті Олег показав найкращий результат, Іван – 3-й, Мирослав – 9-й, а Володимир – 18-й.

    У класичній гонці на 15 км закарпатці не потрапили в трійку лідерів. А на такій же дистанції, але вже вільним стилем Іван Білосюк показав третій результат.

    У загальнокомандному заліку закарпатці на третьому місці – 710 очок (більше тільки в харків’ян і першої команди сумчан, у яких відповідно 1460 та 1190 очок). Як зазначив старший тренер збірної лижників області Петро Білосюк, подібний успіх був показаний тільки в літньому чемпіонаті, але тоді цей командний результат вдалося здобути зусиллями семи спортменів. Тому нинішня «бронза» на зимових стартах – справді надто цінна.br>
    У Тисовці пройшли й інші змагання з лижних гонок – Кубок України, в якому виступили представниці Рахівського району, у спринті (на 1200 м), на дистанції 5000 м вільним стилем та на 3000 м у «класиці». Наталія Васильчик, яка навчається в Броварському училищі фізичної культури, серед закарпаток виступала найкраще: посіла відповідно 1-ше, 2-ге і 4-те місця.
    РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРШИХ ДВОХ ДНІВ ЗМАГАНЬ

    РЕЗУЛЬТАТИ ТРЕТЬОГО ДНЯ ЗМАГАНЬ
    Після новорічних свят на лижних гонщиків чекають нові старти. Зокрема, у селі Сянки Львівської області першим туром стартує новий чемпіонат України з лижних перегонів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору